Styrker kapasiteten

Grunnet stor etterspørsel etter selskapets tjenester, går Erling Oftedal inn som kunde- og konsulentansvarlig for NECON i Bergen. 

– Dette er en utrolig spennende tid der jeg kan være med på å forme framtidens NECON. Det er motiverende på alle mulige måter, og det var lett å takke ja da jeg fikk muligheten, sier Oftedal.

Han kan skilte med en lang og solid salgs- og markedserfaring fra den maritime-, olje og gassindustrien. De siste årene har bergenseren arbeidet tett med redere, verft og designere både nasjonalt og internasjonalt. Med disse gode kontaktene og erfaringene i ryggsekken, har NECON ambisjoner om å bevege seg inn i den maritime sektoren. Oftedal stor tro på framtiden til selskapet.

– Jeg gleder meg til å bruke nettverket mitt og NECON sitt gode navn og rykte til å finne de riktige kandidatene til eksisterende og nye kunder og prosjekter, sier Oftedal.

NECON kan vise til en boom av etterspørsler i 2018. I tillegg til selskapets forventning om å ansette mellom 100-200 ingeniører i løpet av året, er NECON også ute etter å øke salgskapasiteten i alle deler av bedriftens sektorer som følge av alle forespørslene. 

Se alle våre spennende stillinger her 

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.