Møt NECON-konsulenten Christian!

Jobbvalget til Christian Bargård Madsen ga ham unik erfaring.

For fem år siden takket han ja til et jobbtilbud fra NECON. Det angrer han ikke på i dag.

Han har jobbet både offshore og onshore. De siste årene har Madsen vært en problemløser for selskaper som Reinertsen, ABB og Siemens. Ingeniøren fra Bergen har fått oppleve mye på kort tid som konsulent i NECON.

– Man får mer frihet og erfaring. Man kan absolutt oppleve mye som konsulent, sier NECON-ingeniøren.

Ansvar og variasjon

Det begynte med mekanisk ferdigstillelse og systemutprøving av prosjekter offshore på oppdrag for Reinertsen. Ett år senere gikk han over til ABB som prosjektingeniør med fokus på retrofit av generatorstyring offshore. Der var Madsen i fire år før han i sommer begynte som tavleingeniør for Siemens Marine. Nå tegner og prosjekterer han tavler til ferger og båter i hele Norge.

– Det er opp til meg å levere en helhetlig og teknisk god løsning som gir kunden det de ønsker. Jeg liker veldig godt variasjonen og ansvaret med jobben min.

Døråpner

Gjennom alle de forskjellige arbeidsoppgavene de siste årene, har Madsen opparbeidet seg en unik erfaring, og det er han ikke alene om. Å jobbe som konsulent, gir deg en svært variert arbeidshverdag.  Og når du er ferdig med oppdraget hos kunden, hjelper NECON med å finne nye både prosjekter og oppdrag tilpasset dine ferdigheter og interesser. 

– Man vet aldri, men det er ikke sikkert at jeg hadde vært i verken ABB eller Siemens uten NECON. De har åpnet flere dører for meg, forteller Madsen.

– Sutalaust

Noen tenker seg nok ekstra om før de blir konsulenter på grunn av usikkerheten rundt det å bli leid ut til bedrifter og prosjekter, men det er ikke noe Madsen har vært ute for. Han sier det er ”sutalaust” å være konsulent i NECON, som det heter på godt norsk. Gjør du en god jobb, får du tilgang til nye, spennende prosjekter. Ofte har også bedriftene en plan om å beholde deg så lenge som mulig. Madsen har selv fått flere tilbud om fast ansettelse.

– Dette er selvsagt noe jeg har vurdert, men jeg har valgt å fortsette som konsulent. Jeg har knapt vært innom jobbsidene til Finn.no etter at jeg begynte i NECON. Du blir passet på av to bedrifter samtidig, og det er en veldig grei måte å jobbe på. 

– De eneste gangene jeg merker at jeg er innleid, er når det er julebord og avslutningsfester. Da blir jeg nemlig invitert av to forskjellige selskaper. Utenom det, er det veldig få forskjeller, smiler Madsen. 

Bli med på NECON-laget for en spennende og variert arbeidshverdag! Vi er hele tiden på jakt etter dyktige ingeniører. Sjekk ut alle våre stillinger her

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.