Landet drømmejobb hos NECON

Et jobbtilbud fra NECON satte en stopper for Atle Kubon Halvorsens planlagte retur til skolebenken. Nå jobber han offshore med noe han har drømt om lenge.

– Det er en helt ny hverdag som NECON-konsulent. Jeg våkner opp med en ny giv hver morgen og gleder meg skikkelig til alle de spennende oppgavene på jobb, sier Atle Kubon Halvorsen.

Enkelt valg

Skoleplassen var sikret og Kubon Halvorsen var på vei til Haugesund for å betale depositum på leiligheten. Så tok plutselig NECON kontakt med en spennende jobbmulighet. Noen få dager senere var han inne til intervju, og det tok ikke lang tid før han fikk tilbud om jobb. Nå jobber han offshore med heismontering for Heis-Tek.

– Jobbtilbudet fra NECON var utrolig spennende. Jeg har alltid hatt lyst til å jobbe med heiser, så da jeg fikk denne muligheten, var det ikke så vanskelig å takke ja, sier Kubon Halvorsen.

NECON-ingeniøren og kollegene i Heis-Tek har ansvaret for at heisene virker som de skal på en rekke installasjoner i Nordsjøen. Det medfører lange og hektiske dager, men det gjør ingenting for Kubon Halvorsen. Det høye tempoet gjør at han får oppleve mye. 

– Dagene er lange, men det går helt fint. Arbeidet gir meg både glede og motivasjon.

– Jeg liker godt at det er mye praktisk arbeid – både innenfor det elektriske og mekaniske. Spesielt mekanisk arbeid har vært et stort savn i mange år, så det føles godt at jeg får jobbe med det nå, fortsetter konsulenten.

Les også:  Problemløseren på Flatøy

Midt i blinken
                        

Det er store kontraster mellom en skolebenk i Haugesund til heismontering i Nordsjøen, men Kubon Halvorsen angrer ikke på at han gikk for sistnevnte. Den nye hverdagen som konsulent i NECON, har absolutt falt i smak. 

– Det har vært mye å sette seg inn i. Samtidig har jeg en åpen og god dialog med både NECON og Heis-Tek, så det har gått veldig greit. Jeg har fått oppleve veldig mye på kort tid.

Kubon Halvorsen har tidligere, av forskjellige årsaker, vært skeptisk til å jobbe offshore. Nå er imidlertid skepsisen borte. NECON-konsulenten sier at han ser fram til neste offshore-tur, og legger til at han er godt fornøyd med turnusen. Den gir ham flere uker til å gjøre det han liker best – nemlig flyvning.

– Det er utrolig givende. Har jeg en stressende dag, tar jeg meg en tur i flyet og får koblet helt av. Jeg sitter i styret og har ID-ansvaret i Bergen Aeroklubb. Jeg har også vært inne på tanken om å ta på meg ansvaret for sponsorer, men man skal jo ha tid til alt, sier Halvorsen som kan skilte med ett NM-sølv og to sølv fra lagkonkurransen i det nordiske mesterskapet.

Vil du også ha drømmejobben? NECON er alltid på utkikk etter dyktige ingeniører. Sjekk ut alle de ledige stillingene i vår stillingsportal.

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.