Ny optimisme og økende bærekraft

Etter flere tøffe år for olje og gass-bransjen, ble 2018 et godt år med gode økonomiske resultater.

Mange av NECON sine kunder har klart å skape ny bærekraft, og selskapets kunder melder om økt aktivitet og etterspørsel etter NECON sine tjenester i alle sektorer det kommende året.

Vi må helt tilbake til 2012 sist gang NECON registrerte så mange kundeforespørsler som nå. Da er det særs gledelig at pågangen også er stor fra dyktige ingeniører som søker nye og spennende oppgaver.

Mange av NECON sine kunder har organisert seg for å få større dynamikk i prosjektene. Samtidig har de nå bedre kontroll på kostnadene og ditto lavere risiko. NECON  har siden 2004 spesialisert seg i den modellen, og selv om ikke alle i bransjen melder om en oppgang helt ennå, ventes det at 2019 blir et vekstår for NECON.

NECON skal, for sine samarbeidspartnere, alltid være lett tilgjengelig for å kunne stille med nødvendig rådgiver-, ingeniør- og prosjektadministrativ kompetanse. Ta kontakt med en av oss for en prat om kommende prosjekter eller om du ønsker deg inn i et dynamisk arbeidsmiljø med kompetanse som sin kjernevirksomhet.

Vi ønsker med dette å takke for samarbeidet i 2018 og ser fram til et videre godt samarbeid og mange nye muligheter i 2019.

God jul og godt nytt år til deg og dine!

Med vennlig hilsen
Arnvid Skogseth, administrerende direktør.

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.