Jakter kreative hoder

NECON har inngått en spennende avtale om kompetansesamarbeid med ScanReach. De står foran en vanvittig vekst i månedene som kommer.

– Vi er inne i en veldig spennende tid. I den forbindelse ønsker vi noen kreative hoder som tenner på tanken av å bygge sin egen arbeidsplass og ønsker å være med på å påvirke og utforme selskapet vårt, sier John Roger Nesje, CEO i ScanReach.

Trenger flere kolleger
ScanReach er et maritimt IoT-selskap med base i Bergen. De driver med innovativ digital utvikling av løsninger som skal bidra til tryggere ferdsel på havet, og ikke minst bidra til å redde liv når ulykker inntreffer. Nesje og kollegene har utviklet en av verdens mest komplette, trådløse IoT-plattformer som kan hente data fra krevende miljøer til havs. Både behovet og ambisjonene er store. De ønsker å bli markedsledende både innen teknologi og brukeropplevelse for produktene. Skal de klare det, trenger de flere kolleger.

– Vi ser etter noen som kan være med å bygge opp selskapet – noen som kan hjelpe til med å utvikle de prosessene, prosedyrene og rutinene som må til, sier Nesje.

I denne omgang ønsker de å fylle følgende stillinger:

Customer Support Lead 

Global Key Account Manager

Systemutvikler

Frontend-utvikler

UX-designer

– Gullende bra produkt
Etter flere år med testing, er selskapet nå klare til å erobre verden. De har økonomiske muskler og er nå inne i en prosess der de rigger selskapet for lansering på Nor-Shipping i juni.

– Vi har et gullende bra produkt som er veldig spesielt. Nå trenger vi bare å bygge bedriften og gjøre den så klar som mulig før vi ruller dette ut i verden, sier Nesje.

Frode Vatnelid, regionleder i NECON, er meget fornøyd med samarbeidet med ScanReach.

– Det er spennende å kunne jobbe med et så innovativt og fremoverlent selskap. Vi har en veldig god match med henhold til bransje og kompetanseområder.

Stillingene ble lagt ut i NECONs stillingsportal sist uke, og allerede har det begynt å rulle inn søknader fra flere spennende kandidater.

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.