– NECON satser på oss

ProAnalysis og Process Control er to av mange selskaper som leier inn kompetanse fra NECON. De er godt fornøyde med hva de får i retur.

– NECON satser på selskaper som oss. Vi får god service og oppfølging, og vi er veldig fornøyde med konsulentene som har kommet inn via NECON, sier Sindre Hansen, Service manager i ProAnalysis og Process Control.

– Kjenner oss

NECON jobber tett sammen med en rekke spennende og solide selskaper, og ProAnalysis og Process Control føyer seg så absolutt inn i rekken av disse. Sammen med Gas Optics, utvikler førstnevnte egenutviklede måleinstrumenter til olje og gass-industrien verden over – helt fra New Zealand til Goliat. Process Control, derimot, leverer pakkeløsninger og kan skilte med rammeavtaler både på Johan Sverdrup og Johan Castberg, samt stempel som channel partner for ABB i Norge.
I tider med mye arbeid, leier de inn konsulenter fra NECON.

–  NECON kjenner oss. Det gjør at vi får konsulenter som matcher det vi er på jakt etter. Når de skjønner hvordan vi tenker, vil jeg si at det er et godt samarbeid, sier Hansen, som for tiden har to NECON-konsulenter i arbeid.

Les også: Stortrives som NECON-konsulent

Utvikler teknologi

Selskapene på Møhlenpris i Bergen leverte i utgangspunktet produkter til legemiddelindustrien, men fant etter hvert ut at teknologien også kunne brukes i olje- og gassnæringen. Teknologien har utviklet seg med årene, og nå har de en markedsandel på rundt 80 – 90 prosent på norsk sokkel.

– Vi begynner å få god erfaring etter hvert. Nå har vi et veldig robust og godt måleprinsipp som fungerer bra, men holder vi på med nøyaktig det samme om ti år, er det trist. Vi utvikler oss i takt med teknologien, sier Hansen.

Og det er der NECON-konsulenten Cato Spjeld kommer inn. Siden høsten 2018 har han jobbet med digitalisering i Process Control. Selskapet ønsker å gå fra papir- til skybaserte løsninger. I tillegg til dette er Spjeld med på å kjøre tester og sammenkoble utstyret og instrumentene til Bergens-bedriften. Han stortrives i den nye hverdagen som NECON-konsulent i Process Control.

– For meg er faglig utvikling viktig, og her lærer jeg noe nytt hver eneste uke. Det er også kanskje det kjekkeste med jobben min. Ikke nødvendigvis selve arbeidet, men følelsen av å løse en utfordring og se at løsningen fungerer.

Ønsker du også spennende arbeidsoppgaver? Vi har mange ledige stillinger i vår stillingsportal!  
Ta også gjerne kontakt dersom din bedrift ønsker å samarbeide med NECON. 

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.