Økende optimisme og aktivitet

Sterkt stigende antall forespørsler i alle selskapets sektorer og økt antall løpende prosjekter gjør at NECON har det beste halvårsresultat på mange år.

Da jeg skrev vår årlige god-jul-hilsen på tampen av fjoråret, sa jeg at "mange av NECON sine kunder har klart å skape ny bærekraft." Kundene meldte om økt aktivitet og etterspørsel etter NECON sine tjenester i alle sektorer det kommende året.

Nå, er drøyt halvår senere, er jeg glad for å si at dette har vist seg å stemme. Vi må helt tilbake til 2012 sist gang vi i NECON registrerte så mange kundeforespørsler, og pågangen er stor fra dyktige ingeniører som søker nye og spennende oppgaver.

Det er inspirerende å kjenne på at vi på ny opplever vekst og særs gledelig at stadig flere vil være med NECON på denne oppgangen. NECON skal, for sine samarbeidspartnere, alltid være lett tilgjengelig for å kunne stille med nødvendig rådgiver-, ingeniør- og prosjektadministrativ kompetanse. Ta kontakt med en av oss for en prat om kommende prosjekter eller om du ønsker deg inn i et dynamisk arbeidsmiljø med kompetanse som sin kjernevirksomhet.

I juni var Kongeparet på besøk i Jondal, hjembygden til NECON, og jeg var en av de heldige som fikk utvekslet noen ord med H.M. Kongen og H.M. Dronningen. De var imponert over historien vår og hvordan NECON og andre aktører i næringslivet jobber sammen om å skape arbeidsplasser og drive innovasjon. 

Vi gleder oss til fortsettelsen av 2019 og ser fram til å jobbe videre med våre samarbeidspartnere for å skape styrket bærekraft for Norsk industri.

God sommer til deg og dine!

Med vennlig hilsen
Arnvid Skogseth, administrerende direktør i NECON

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.