Et godt år for NECON

2019 har vært et meget positivt år for NECON og mange av våre kunder.

Mange av NECON sine kunder har de siste årene vært i en kontinuerlig prosess med å omorganisere sin driftsform for å styrke bærekraften i prosjektene sine. Dette har, på lik linje med fjoråret, resultert i en jevnt økende etterspørsel etter NECON sine tjenester.

NECON har selv omorganisert mye av sin drift de siste årene, og dette ser vi nå virkelig effekten av. Dette har vi klart gjennom å tenke nytt og dra digitaliseringen av driften vår lengre enn hva vi trodde var mulig bare for kort tid tilbake.

NECON skal, gjennom kontinuerlig bygging av dynamisk og bred seniorkompetanse, sikre at våre leveranser gir lavest mulig risiko og størst mulig bærekraft for våre kunder og prosjektene deres.

Vi i NECON tenker langsiktig med kundene våre og jobber konstant for å være forberedt på morgendagens behov. Wayne Gretzky har et godt sitat vi lever etter;
«We skate to where the puck is going to be, not where it has been». - Wayne Gretzky

Selskapet har alltid holdt fast ved sin kjernevirksomhet om å bygge talenter, jobbe med kontinuerlig kompetanseutvikling og leveranse av senior-kompetanse. Denne ufravikelige kursen har resultert i at flere og flere selskaper samarbeider med NECON i prosjekter på mange flere nivåer.

Selskapet har gjennom hele 2019 jobbet med kunder og samarbeidspartnere etter nye prosjektmodeller. Dette har resultert i at NECON ser ut til å levere et av selskapets sterkeste resultater noen gang.

Les også: Økende optimisme og aktivitet

Vi i NECON skal alltid være lett tilgjengelig for å kunne delta i problemløsninger og raskt kunne stille med nødvendig rådgiver-, ingeniør- og prosjektadministrativ-kompetanse i våre kunders prosjekter.
Ta gjerne kontakt med en av våre medarbeidere for en uforpliktende prat om kommende prosjekter.

Vi ønsker med dette å takke for samarbeidet i 2019 og ser fram til et videre godt samarbeid og mange nye muligheter i 2020.

God jul og godt nytt år til deg og dine!

Med vennlig hilsen

Arnvid Skogseth, administrerende direktør i NECON.

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.