Bygg og anlegg

Vi leverer kompetanse innen prosjekt- og byggeledelse, prosjektadministrasjon og de fleste ingeniørdisipliner innen området.

Olje og gass

Vi har ansatte i ulike roller og prosjekter - de fleste senior ingeniører.

Vei og samferdsel

Vi har dyktige medarbeidere og flere rammeavtaler innen området.

Energi

Vi tilbyr et bredt spekter av ingeniørtjenester innen de fleste disipliner.

IT

Vi leverer kompetanse innen IT Prosjektledelse, Sky / IT infrastruktur, rådgiving og utvikling
 

Kompetanseleverandør

Vi leverer og utvikler kompetansen til erfarne ingeniører og rådgivere. Har du behov for ingeniørtjenester så har vi spesialkompetanse innen dette feltet.

Våre ingeniører jobber i nasjonale og internasjonale prosjekter og i ulike bransjer. Vår hovedfokus er på ingeniør og spesialistroller innen energi, olje og gass, bygg og anlegg og annen landbasert industri.

Hos oss kan du leie en konsulent eller et helt prosjektteam avhengig av ditt behov. Vi er opptatt av å være en god samarbeidspartner og finne den beste løsningen for din bedrift.

I tillegg til disse tjenestene har vi noen interne utviklingsprosjekter der vi blant annet samarbeider med Norsk Oljevernforening For Operatørselskaper (NOFO) i to utviklingsprosjekter for nytt oljevernutstyr. Dette er spennende prosjekter som kan gjøre opprydding av oljesøl mer effektivt.

Vi leverer også produktet IDAW - Inside Diverter Aqua Washer. IDAW er et produkt som installeres under boredekket og rengjør nederste del av borestrengen uten at personell er involvert. Les mer om IDAW her .

Mange av våre ledere er selv utdannet ingeniører og har jobbet som ledere innen olje og gass eller bygg og anlegg. Vi kjenner markedet og evner å sette oss inn i de ulike rollene og behovet som skal dekkes.

One of us?Skilled employees are always welcome!

Fill in contact information, we will contact you soon.